Trendy Hoesje - Refurbished iPhone 6 Plus & 6s Plus

houten_telefoonhoesje_bloem_iphone_6_1_1119515894
houten_telefoonhoesje_bloem_iphone_6_1_1119515894houten_telefoonhoesje_bloem_iphone_6_2_793944892houten_telefoonhoesje_bloem_iphone_6_3_1048248253houten_telefoonhoesje_bloem_iphone_6_4_1005273817
€ 29,95

2 items direct op voorraad
+
Bestel nu

Specificaties:

  • Breedte: 76
  • Diepte: 11
  • Hoogte: 156
  • Materiaal:
  • Productie:
  • Hergebruik:
  • Garantie:
  • Levertijd:
  • Verzending:

Omschrijving Refurbished Trendy Hoesje:

De FAIRCASE is meer dan alleen een product. Het is een houten telefoonhoesje waarmee je een verschilt maakt voor jezelf en voor de ander. Je koopt een persoonlijk trendy hoesje die levenslang meegaat. Daarnaast steun je de kunstenaar die jouw telefoonhoesje gemaakt heeft.

Dankzij de kwaliteit koop je niet een telefoonhoesje van hout voor even, maar voor het leven. Het teakhout in combinatie met het verzonken TPU is zo sterk dat het levenslang meegaat. Door de kwaliteit kan je een gebruikt houten iPhone 6 Plus inleveren tegen een nieuwe met een inwissel voordeel. Jij een mooi nieuw hoesje en voor iemand anders een refurbished hoesje. Ideaal als je wilt wisselen van je gebruikte telefoon naar een nieuwe.

Behalve dat het duurzame telefoonhoesje voordelen heeft voor jou help je ook een ander. Aan de binnenzijde staat een naam en handtekening van de gene die het hoesje gemaakt heeft. Bij de specificaties van dit product kan je zien wie dit houten hoesje gemaakt heeft. Hier kun je lezen wat zijn verhaal is. Daarnaast kan je ons volgen op YouTube en zien hoe we daar een verschil proberen te maken.

Naast dat het hoesje bijdraagt aan een beter leven, is het ook een ontzettend mooi hoesje. Dit telefoonhoesje van hout heeft een mooi clean ontwerp. Het trendy telefoonhoesje is handgemaakt, mooi slank en beschermt natuurlijk je telefoon. De FAIRCASE is mooi, eerlijk en goed houten telefoonhoesje!

Dit betreft een refurbished hoesje. Het hoesje is vrijwel niet te onderscheiden van nieuw. Dit hoesje is eerst in gebruik genomen door een andere klant. Na het inwisselen hebben we het hoesje opnieuw geschuurd en gelakt. Hierdoor oogt het hoesje weer als nieuw en kan nog levenlang mee! Daarnaast is het hoesje ook een stuk goedkoper, ook mooi meegenomen natuurlijk!

Lijst van de commentaren:
Er werden nog geen commentaren geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook FairMarket Twitter FairMarket Google

Back to top