Hoe wij geven

Bij FAIRMARKET.NL willen we een verschil maken door producten te leveren die meer zijn dan een product.
Ontdek op deze pagina waarom we dit doen, hoe we dit realiseren en wat we bereiken.

Waarom?

Bij FAIRMARKET.NL hebben we de ambitie om producten te produceren en te stimuleren die meer zijn dan een product. Dat je als consument iets kan kopen wat bijdraagt aan een beter leven. Een beter leven voor jou maar ook voor de maker. Voor jou omdat je een uniek, innovatief en duurzaam product verkrijgt. Voor de maker omdat we als FAIRMARKET.NL de omgeving stimuleren van dit persoon.

Hoe?

Alle producten die FAIRMARKET.NL aanbiedt zijn een bewuste keuze op het gebied van materiaal, productie en hergebruik. Bij elk product wordt bekeken welk materiaal zich het best verleent voor de toepassing. In de basis werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. Daarnaast wordt er gekeken waar dit het best geproduceerd kan worden en door wie. Waar en door wie het geproduceerd is terug te vinden op onze even voorstellen pagina. Elk product wordt geproduceerd met oog op hergebruik.

wat

Wat?

Resultaat zijn unieke, innovatieve en duurzame producten. Elk product heeft zijn eigen verhaal. Dit gaat over van welke natuurlijke materialen het gemaakt is, het persoon dat het product gefabriceerd heeft en hoe het zo duurzaam mogelijk hergebruikt kan worden. Al deze informatie is per product terug te vinden op de productpagina. Om zoveel mogelijk transperant te zijn in wat we doen delen we personen, omgeving en producten op social media. Volg ons om te zien wat we doen!

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook

VLK-certificaat-fabriek

Materiaal

Al onze producten zijn gemaakt met gecertificeerd teakhout, dit betekent dat al ons hout gecertificeerd is door het Staatsbosbeheer van Indonesië. Al het teakhout dat wij gebruiken komt van een teakplantage. Het keurmerk waar wij gebruik van maken is VLK. Dit voeren wij door in alles van eind product tot verpakking.
FAIRMARKET Logo

Productie

Met jouw aankopen helpen wij de makers met hun baan, gezin en omgeving. Op iedere productpagina is terug te vinden wie het product gemaakt heeft. Voor een overzicht waar het gemaakt wordt en wie een rol spelen, bekijk onze even voorstellen pagina.
nieuwe manier van hergebruik

Hergebruik

In het dagelijks leven belanden een hoop producten in de container. Bij FAIRMARKET.NL willen we hierin een verschil maken. Door de kwaliteit van onze producten hebben ze een levenslange levensduur. Hierdoor kun je b.v. je oude FAIRCASE inleveren voor een nieuwe. Je oude hoesje word weer nieuw gemaakt en krijgt vervolgens een nieuwe eigenaar.
vragen, opmerkingen of suggesties

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Stel gerust je vraag, opmerking of suggestie via de telefoon, whatsapp of e-mail. Voor onze contactgegevens zie de even voorstellen pagina.

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook

Back to top