FAIR X Hästens hoofdbord

hastens_hoofdbord
hastens_hoofdbordhastens_hoofdbord_2hastens_hoofdbord_3hastens_accessoireshastens_nachtkastje
€ 1400,00

2 tot 3 maanden levertijd


Specificaties:

  • Breedte: 180
  • Diepte: 5
  • Hoogte: 95-140 verstelbaar
  • Materiaal:
  • Productie:
  • Garantie:
  • Levertijd:
  • Verzending:

Omschrijving FAIR X Hästens hoofdbord:

Samenwerking FAIR X Hästens hoofdbord
Bij het FAIR X Hästens hoofdbord gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Een unieke samenwerking tussen Hästens Nederland en FAIR. Hästens heeft een rijke geschiedenis in het maken van de beste bedden ter wereld. De bedden worden gemaakt met passie, vakmanschap en met het streven om de allerbeste te zijn. Deze waardes passen volledig bij de ambities van FAIR. Met de gemeenschappelijke waardes is dit hoofdbord ontwikkeld. 

Goed voor jou maar ook voor andere
Het FAIR X Hästens hoofdbord is goed voor jou maar ook voor andere. Voor jou omdat je een uniek en handgemaakt product verkrijgt. Voor de maker omdat we als FAIR zijn omgeving stimuleren. Door dit hoofdbord te kopen kunnen wij hem helpen met ze baan, gezin en omgeving. Door alleen met gecertificeerde natuurlijke hout te werken willen we ook een verschil maken met het reduceren van impact op het klimaat.

Duurzaamheid Hästens hoofdbord
Het FAIR X Hästens hoofdbord is gemaakt van het duurzaamste houtsoort teakhout. Door de kwaliteit van het hout gaat het hoofdbord niet voor even mee maar voor het leven. Het gebruikte teakhout is met zorg en oog voor kwaliteit geselecteerd en komt van een VLK plantage. Door de hoge kwaliteit van het hoofdbord is het ook erg geschikt voor hergebruik.

Hästens Store Amersfoort en Utrecht
Het hoofdbord en de passende accessoires zijn verkrijgbaar in de Hästens Store Amersfoort. Hier kan het paneel bekeken en besteld worden. Informatie is over het hoofdbord is ook beschikbaar bij Hästens Store Utrecht en via FAIRMARKET.NL. 
 
Lijst van de commentaren:
Er werden nog geen commentaren geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:

Andere klanten kochten of bekeken ook

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook

Back to top