Hemelbed op maat

bedden_op_maat
bedden_op_maatbedden_op_maat_2bedden_op_maat_4bedden_op_maat_3bedden_op_maat_5bedden_op_maat_6
€ 1695,00

2 tot 3 maanden levertijd


Specificaties:

  • Formaten: Alle formaten
  • Materiaal:
  • Productie:
  • Garantie:
  • Levertijd:
  • Verzending:

Omschrijving:

Het is natuurlijk mogelijk dat je het een prachtig hemelbed vindt maar dat het niet precies is wat je wilt. Bij ons is het mogelijk dingen aan te passen, bijvoorbeeld de maat, de kleur, het patroon of het gehele ontwerp. Dit doen wij al een een decenia voor klanten en hebben hier dan ook veel ervaring mee.

Indien je een hemelbed op maat wilt gaat dit in drie stappen:

Stap 1: "Maak een afspraak" Vervolgens wordt er gekeken naar de wensen en die worden gecombineerd met de technische mogelijkheden die er zijn. Daarna wordt er speciaal op maat een tekening gemaakt als voorbeeld hoe het hemelbed er uit komt te zien. Wanneer het ontwerp helemaal naar jouw smaak is wordt de order uitgevoerd.

Stap 2: Tijdens het productieproces wordt je altijd op de hoogte gehouden door middel van foto’s die je kunt ontvangen op bijvoorbeeld Whatsapp of email. Zo weet je altijd hoe ver het product is en of alles er uit komt te zien naar wens. Zo is het mogelijk om betrokken te blijven bij het productieproces.

Stap 3: Wanneer het hemelbed in Nederland aankomt wordt hij eerst een keer proef in elkaar gezet om te controleren of alles perfect is. Nadat alles is gecontroleerd wordt er een afspraak met je gemaakt voor de aflevering en instalatie.

De kosten van dit maatwerk zijn altijd afhankelijk per situatie. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen en indien er mogelijk meer hout moet worden gebruikt.

Lijst van de commentaren:
Er werden nog geen commentaren geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:

Andere klanten kochten of bekeken ook

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook

Back to top