Even voorstellen

FAIR NEDERLAND FAIR INDONESIË FAIR INTERNATIONAAL
Fedor Lammers fairmarket passie ondernemen

Fedor Lammers - Beginbaas

Fedor Lammers heeft als ambitie om producten te ontwikkelen of te stimuleren die meer zijn dan alleen een product. Producten die een verschil maken voor de gebruiker, maker en omgeving. Voor de gebruiker een mooi product met onderscheidende aspecten. Voor de makers van de gehele keten een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast een weloverwogen materiaal keuze met als doel “verbetering van het klimaat”.

Bel: +31 (0)6 23 10 69 99 | Whatsapp: +31 (0)6 23 10 69 99 | Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Fedor: FairMarket youtube FairMarket Instagram FairMarket linkedin FairMarket Facebook FairMarket Twitter

Milan Lueks - Beeldbaas

Milan ze droom is om een goed verhaal te kunnen vertellen doormiddel van beeld en geluid. Bij FAIRMARKET.NL kan Milan bijdragen om deze droom werkelijkheid te maken. Dit door op unieke locaties te komen, mensen met een verhaal te ontmoeten en innovatieve producten te beleven.

Bel: +31 (0)6 23 10 69 99 | Whatsapp: +31 (0)6 23 10 69 99 | Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Milan: FairMarket Instagram

Taufik & Astrid - Fabriekbaas

Met onze persoonlijke en meedenkende aanpak, hopen wij onze passie voor eerlijke producten en een betere samenleving, uit te dragen. Dit is waarom wij te werk gaan met eerlijke lonen, goede werkuren voor onze werknemers en een aangename en gemoedelijke sfeer binnen onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van eerlijkheid en ambitie een bijdrage kunnen leveren aan het creëren van een betere wereld.

Bel: +31 (0)6 23 10 69 99 | Whatsapp: +31 (0)6 23 10 69 99 | Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook

Back to top