Olifant Hoesje - iPhone 7 & 8

4.66667 5 3 Product
houten_telefoonhoesje_olifant_iphone_78_1
houten_telefoonhoesje_olifant_iphone_78_1houten_telefoonhoesje_olifant_iphone_78_2houten_telefoonhoesje_olifant_iphone_78_4houten_telefoonhoesje_olifant_iphone_78_3
€ 49,95

4 items direct op voorraad
+
Bestel nu

Specificaties:

  • Breedte: 66
  • Diepte: 11
  • Hoogte: 136
  • Materiaal:
  • Productie:
  • Hergebruik:
  • Garantie:
  • Levertijd:
  • Verzending:

Omschrijving Olifant Hoesje:

De FAIRCASE is meer dan alleen een product. Het is een houten telefoonhoesje waarmee je een verschilt maakt voor jezelf en voor de ander.  Je koopt een persoonlijk olifant hoesje die levenslang meegaat. Daarnaast steun je de kunstenaar die jouw telefoonhoesje gemaakt heeft. 

Dankzij de kwaliteit koop je niet een telefoonhoesje van hout voor even, maar voor het leven. Het teakhout in combinatie met het verzonken TPU is zo sterk dat het levenslang meegaat. Door de kwaliteit kan je een gebruikt houten iPhone 7 & 8 case inleveren tegen een nieuwe met een inwissel voordeel. Jij een mooi nieuw hoesje en voor iemand anders een refurbished hoesje. Ideaal als je wilt wisselen van je gebruikte telefoon naar een nieuwe.

Behalve dat het duurzame telefoonhoesje voordelen heeft voor jou help je ook een ander. Aan de binnenzijde staat een naam en handtekening van de gene die het hoesje gemaakt heeft. Bij de specificaties van dit product kan je zien wie dit houten hoesje gemaakt heeft. Hier kun je lezen wat zijn verhaal is. Daarnaast kan je ons volgen op YouTube en zien hoe we daar een verschil proberen te maken.

Naast dat het hoesje bijdraagt aan een beter leven, is het ook een ontzettend mooi hoesje. Dit telefoonhoesje van hout heeft een mooi clean ontwerp. Het olifanten telefoonhoesje is handgemaakt, mooi slank en beschermt natuurlijk je telefoon. De FAIRCASE is mooi, eerlijk en goed houten telefoonhoesje!


Lijst van de commentaren:
5 1 5
Nu een aantal weken in het bezit van het Jawa Hoesje! Super blij mee! Strak en slank design en mooie afwerking. 100% tevreden!
5 1 5
Nu al een tijdje in het bezit van het Jawa Gajah Hoesje voor de iPhone 7. Ik ben er super blij mee! Het is ongelofelijk dat ze dit met de hand kunnen maken! Ik heb het hoesje al een keer laten vallen en geen kras. Mooi product, zeer tevreden!
5 1 4
Het hoesje is in het echt nog mooier dan op foto! Gewoonweg prachtig en uniek design.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:

Blijf op de hoogte, volg FAIRMARKET.NL op

FairMarket Instagram FairMarket youtube FairMarket Facebook FairMarket Twitter FairMarket Google

Back to top